EQUANA HEALTHY HORSE HYDRATATION 6 SACHETS VAN 40 GRAM

  • Beschrijving
Equana Healthy Horse Hydration is de sportdrank voor uw paard die helpt bij een sneller herstel door het aanvullen van tekorten direct nadat het paard gaat zweten of na een training. Aanvullend diervoeder voor paarden.
Bewezen effecten in toegepast onderzoek
Het product is niet alleen ontwikkeld in samenwerking met een hogeschool, ook heeft een onafhankelijk paarden expertise centrum het product getest. Zij vonden een significant beter drinkgedrag (sneller en meer) na de training en een significant lagere harstslag op gelijk trainingsniveau bij paarden die Equana Healthy Horse Hydration gebruiken.
Opgelost in water voor een snelle inname
Omdat Equana Healthy Horse Hydratation wordt opgelost in water, kan het mengsel direct verstrekt worden en kunnen tekorten direct worden aangevuld in tegenstelling tot supplementen die worden toegevoegd door de normale voeding en veel later worden opgenomen in het lichaam van een paard. Het direct aanvullen van tekorten leidt tot een sneller herstel van uw paard na een training.
Meer dan alleen een elektrolyten mix
Het product bestaat niet alleen uit elektrolyten, maar bevat ook belangrijke aminozuren en vitaminen. Deze ingrediënten spelen een belangrijke rol in het herstel en de lichaamsfuncties van uw paard. Equana Healthy Horse Hydration is daarom meer dan alleen een elektrolyten mix.
Eenvoudig gebruik van de dagelijkse portie zakjes
De innovatieve verpakking van Equana, de individuele dagelijkse portie zakjes, zorgen er voor dat iedere keer dat Equana wordt gebruikt de opname van dezelfde hoeveelheid en de samenstelling van de ingrediënten gewaarborgd is. Dit zal leiden tot een snel herstel na iedere portie Equana.

Samenstelling
Natriumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 0%, ruwe celstof 0%, ruw vet 0%, ruwe as 67%, calcium 5%, natrium 11%. Toevoegingsmiddelen (facultatief): totaal vitaminen en aminozuren 15%, zijnde lysine, foliumzuur, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6.
Bereidingswijze
Voor paarden: doe de inhoud van 1 zakje (40 gram) in een emmer.
Voor pony’s: doe de inhoud van 1/2 zakje (20 gram) in een emmer.
Voeg hier 3 liter water aan toe.
Vervolgens goed roeren, zodat Equana Healthy Horse Hydration volledig is opgelost.


Verpakking: 6 sachets van 40 gram.